Sint Jansberg

Achter de statige gevel van het Sint-Jansbergklooster huist een bruisende onderneming, bvba de Kartuizer. Een professionele organisatie gedreven door jarenlange ervaring en gespecialiseerd in concept en uitvoering van evenementen en familiefeesten.

Sinds 1989 staat bij deze onderneming de creatie en produktie van unieke evenementen centraal: interactieve events met acteurs in de vorm van formats. Het aanbod is zo gevarieerd dat het kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden en groottes van groepen.

Het gebruik van de eigen lokatie het Sint-Jansbergklooster is daarbij een troef. Het prachtige Sint-Jansbergklooster biedt grenzeloze mogelijkheden voor elk evenement, of het nu gaat om een besloten familiefeest of een origineel spektakelproject. Het imposante kloostercomplex werd aangepast aan de hedendaagse noden, echter zonder aan de authenticiteit te raken.

Maar ook werken op maat of werken op een lokatie naar uw keuze is geen probleem. De combinatie van creativiteit en professionalisme maakt van uw feest een evenement om nooit te vergeten.

Services proposés: 
Type de salle: 
Téléphone: 
013461471
Fax: 
+32-013461421
Adresse: 
Het Sint-Jansbergklooster nv De Kartuizer
Sint-Jansbergstraat 9
3545 Zelem-Halen
Belgique